Bakan Uraloğlu’ndan uçak biletlerinde tavan fiyat ve GSM firmalarıyla ilgili açıklama!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Tecrübelerini Paylaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tecrübelerini aktardı. Uraloğlu, yetkin kişilerle bir araya gelerek İstanbul’da benzer durumları yaşamamak için neler yapılması gerektiğini masaya yatıracaklarını belirtti. Eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenin yapılacağını vurguladı.

THY’nin Tavan Fiyat Uygulaması ve İstanbul Depremi

Türkiye’de uygulanan tavan fiyat politikası hakkında konuşan Uraloğlu, depremin ardından İstanbul’dan çıkışların arttığını ifade etti. Kuzey Marmara otoyolunun insanlara çıkış imkanı sağladığını belirten Uraloğlu, THY ve Pegasus’un bilet fiyatlarını 1750 TL’ye düşürdüğünü dile getirdi. Gerektiğinde ücretsiz hizmet sağlayacaklarını belirten Uraloğlu, tavan fiyatların aşılmadığını ve gerekli durumlarda müdahale edeceklerini söyledi.

6 Şubat Sonrası GSM Operatörleriyle İlgili Çalışmalar

Bakan Uraloğlu, yeni yatırımların yapılmasına büyük önem verdiklerini ifade ederek, depreme karşı çelik kuleler inşa ettiklerini belirtti. Kriz anlarında iletişimin kesintisiz olması için çalıştıklarını vurgulayan Uraloğlu, hızlı ve güvenilir iletişim altyapısının sağlanmasının önemine dikkat çekti.

Related Posts

Susanlar katliama ortaktır: İslam İşbirliği Teşkilatı’nın harekete geçmesi için Gazze’de daha kaç çocuk ölmeli?

Ana gayesi “Filistin mücadelesini desteklemek” olan 57 üyeli İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Gazze’yi unuttu. İsrail’in Filistinlilere karşı yürüttüğü soykırım devam ederken Siyonizme ve onun destekçilerinin yürüttüğü katliamlara karşı cılız kalan İİT’nin bu tavrı büyük tepki çekiyor. Gazze’de çocuklar açlıktan ölürken, on binlerce sivil katledilirken İslam coğrafyasına ve cılız kalan İİT’ye İsrail’e karşı çeşitli yaptırımları devreye alması konusunda çağrıda bulunuldu.

Bakan Kacır: 2030’a kadar seviye 3 yerli otonom aracın ülkemizde üretilmesini sağlayacağız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Attığımız çok boyutlu adımlarla 2030 yılına dek elektrikli ve şarj edilebilir hibrit araçların ülkemizdeki pazar payını yüzde 35’in üzerine, bu araçlarda yerlilik oranımızı yüzde 75’e ve üretim kapasitemizi 1 milyona çıkaracağız. Batarya modül ve alt komponent yatırımlarıyla, ülkemizi bölgesel batarya üretim merkezlerinden biri haline getireceğiz. 2030’a kadar seviye 3 yerli otonom aracın ülkemizde üretilmesini de inşallah sağlayacağız” dedi.

Yunanistan’a giden Türk turist sayısı açıklandı!

Yunanistan’a seyahat eden Türk vatandaşlarının sayısındaki artış, her geçen yıl daha fazla kişi tarafından ziyaret edilmesini sağlıyor. Türk-Yunan ilişkilerindeki gelişmeler, turizmde de önemli bir ivme kazandırmış durumda. Vize prosedürlerindeki kolaylıklar ve ortak turizm girişimleriyle bu artışın devam etmesi bekleniyor.

500 kişiye iş verecekti: Otomotiv devi yatırımdan vazgeçti iş umudu yattı

Nissan Motor, Japonya’nın güneybatısındaki Kyushu adasında elektrikli araçlar için planladığı 1,1 milyar dolarlık pil fabrikası yatırımından vazgeçtiğini duyurdu. Ocak ayında açıklanan projede, Kitakyushu kentinde 153,3 milyar yen (yaklaşık 1,1 …

MESAM’dan dikkat çeken açıklama: Düğünde çalan müziğe telif hakkı cezası yolda!

MESAM, müzik kullanılan işletmelere yönelik telif uygulamasında yeni bir döneme girildiğini duyurdu. Düğün salonları, kuaförler ve restoranlar da denetime dahil edilecek. Yapılan açıklamada amaçlarının sanatçıların haklarını korumak olduğu vurgulandı.

Asya borsaları karışık seyrediyor

Asya borsaları karışık seyrediyor